HTML

Egy kis helyi kakasdomb

Egy kicsi hely, helyi arcai és harcainak élmény-történetei. "Hogy mik vannak" kategóriában az első helyen. Alaptörténet egy szegény helyen egy-két gazdag emberrel és az ellenzékben irányító vezérrel.

Friss topikok

Archívum

2011.01.25. 00:05 kockagolyo

Kockafejű boszorka

Az események napjaiban minden a szokott rendben zajlik, a doktor-szöszi nyilvántartja a lapokat, gyűlnek a kockák és a golyók haddel-hadja.

A hely ahol csak dolgozni járnak be egykedvűen, de köteles magatartással sugdosnak egymásnak, mi lesz az események után. Ha a kockafejűek nyernek akkor mindenkit lapátra tesznek, legalábbis ezt hangoztatják, de aki jártas tudja ezt nem is lehet, persze a buták ezt is elhiszik.

Túl vagyunk egy-két köpködős rendezvényen, ahol egymásra trónfoltak a jelöltek, még azt is bevetik a rádióban hogy a főgolyó lemond a jelölésről, mert berezelt és vesztét látja az okos kockák mellébeszélésétől.

Szóval a látszólagos nyugalom szállt a hely központjára. Ekkor történt valami.

A egyik kocka nevezzük nevén Kockafejű-boszorka nagy buzgósággal berohant a helyre és szétkiabálja - Pakoljatok golyók mert jövő héten kipucolunk innen titeket, mi leszünk itt a parancsnokok!

...........

Azzal a lendülettel tovább is áll, mert ha véletlenül megkérdik még a taj számára is a nevét mondaná be.

Erre aztán persze senki nem nevet, mintha el is hinnék meg nem is, hogy ilyen lehet.

lesz még kutyára tél...

 

komment

Címkék: megérkezett naracskockák doktorszőke kockafejűek központjára


A bejegyzés trackback címe:

https://kakasdomb.blog.hu/api/trackback/id/tr72611352
süti beállítások módosítása